Za sve ukuse...

JULIJANA BAR

Kulinarsko iskustvo, moderna kuhinjska oprema i sveze namirnice koje biramo sa posebnom paznjom, cine Julijana bar mestom gde se rado okupljaju ljubitelji italijanske tradicionalne kuhinje. Receptura koju koristimo daje nasim pizzama poseban, autentican ukus.
Ukoliko volite da uzivate na opustenom mestu, sa odlicnom hranom i velikim izborom piva, u lepoj i prijatnoj atmosferi, Julijana bar je pravo mesto za Vas! 

" Za lep i prijatan dan - budite na pravom mestu! "

Pizzeria & Beereria

Pizzeria & Beereria

Ponešto

O NAMA

Malo da se i pohvalimo...

1. Renovirali smo se

Julijana bar je potpuno renoviran 2016. godine. Uredjen u modernom stilu, pruzice vam lepe trenutke uzivanja u hrani i druzenju sa prijateljima. Posetite nasu piceriju i osetite deo sjajne atmosfere.

2. Originalni ukus hrane

Italijanski recepti i originalni ukusi pica su ono po cemu se prepoznaje nasa picerija. Za pripremu koristimo iskljucivo sveze namirnice. Prepoznatljivi smo po picama obogacenim svezom rukolom i povrcem.

3. Dostava

Dostava pizza i ostalih specijaliteta na kucnu adresu je potpuno besplatna. Ako nemate vremena da svratite do nas, izaberite jelo iz bogatee ponude i ono ce stici na vasu adresu u najkracem mogucem roku.

4. Kapacitet

Prosirili smo kapacitet nase picerije, tako da mozemo ugostiti i velike grupe ljudi. Pored lepe baste, objekat se sastoji i od nekoliko odvojenih celina, sa separeima, barskim i klasicnim stolovima.
bg_parallax_3.jpg

Foto

GALERIJA

Ostale fotografije pogledajte na stranici Galerija.

 

Posetite nas svakog radnog dana od 07:00 - 23:30

Nedeljom od 09:00 - 23:30